Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Scheltens en van de Kamp – Edam

Huisartsenpraktijk Scheltens en van de Kamp

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. U kunt recepten bestellen, zien hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

 

Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is van maandag tot vrijdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

’s Avonds, ’s nachts en in het weekend belt u met Spoedpost Waterland: tel. (0299) 31 32 33.

Spoed

Voor medische problemen die geen uitstel dulden kunt u van 12.00 tot 13.30 uur de spoedlijn bellen door 1 te kiezen in het keuzemenu. U krijgt dan contact met één van de huisartsen uit het Wijkgebouw.

In het geval van een levensbedreigende situatie kunt u het beste het alarmnummer 112 bellen.

Medewerkers

Mw. A. van de Kamp Dhr. E. Scheltens huisartsen
Assistentes Trudie en Denise
Trudie & Denise – assistentes

 

 

 

 

 

Spreekuur

Een bezoek aan de huisarts kan alleen op afspraak. Van 8.00 tot 12.00 uur kunt u bellen om een afspraak te maken of een visite aan te vragen. Hiervoor wordt 10 minuten gereserveerd. Als u meer dan één vraag heeft of denkt meer tijd nodig te hebben voor het bespreken van uw klacht kunt u dit melden aan de assistente zodat zij een dubbele afspraak voor u kan maken.

Mw. Van de Kamp is aanwezig op maandag, woensdag, en donderdag.
Dhr. Scheltens is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Als u kort telefonisch wilt overleggen of uitslagen wilt bespreken met de huisarts, kunt u hiervoor dagelijks bellen tussen 9.00 en 11.00 uur. De huisarts belt u dan terug, mits u bereikbaar bent.

Recepten

U kunt telefonisch, via de receptenlijn, door uw lege doosjes in te leveren of via deze website uw herhaalrecept bestellen.
De medicijnen liggen na 1 tot 3 dagen klaar bij de apotheek.

Assistentes

De assistentes beantwoorden de telefoon en beheren de agenda. Zij kunnen u adviseren bij veel voorkomende klachten en praktische vragen beantwoorden.
Ook kunt u bij hen terecht voor urine-onderzoek, bloeddrukcontrole en 24-uursbloeddrukmeting, oren uitspuiten, toedienen van injecties, hechtingen verwijderen, wondverzorging en het maken van uitstrijkjes.
Zij voeren deze taken uit onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Zij hebben een eigen spreekuur tussen 14.00 en 16.00 uur.  Wij vragen u hiervoor een afspraak te maken.

Waarneming

’s Avonds, ’s nachts en in het weekend kunt u contact opnemen met Spoedpost Waterland, gevestigd in het Waterlandziekenhuis, Waterlandlaan 1 in Purmerend, telefoon (0299) 31 32 33.

Tijdens vakanties wordt voor dringende klachten waargenomen door:
Mw. Stroeve voor patienten waarvan de achternaam begint met de letters A-L, telefoonnummer (0299) 32 22 60,
en door Dhr. Koper voor de letters M-Z, telefoonnummer (0299) 36 68 35.

Privacy

Klik hier om het privacy reglement te bekijken.